Lassan elérkezik Advent, a várakozás időszaka. A Karácsony előtti hetekben figyeljünk oda jobban azokra, akiknek ez az ünnep nemcsak örömöt és békességet okoz. Vannak családok, ahol az anyagi lehetőségek nem engedik meg, hogy az ünnepen ajándékozásra gondoljanak, hiszen a napi megélhetésük is gondot okoz.

Mi fontosnak tartjuk – többek között - a hátrányos helyzetű gyermekek támogatását, és kérjük követőinket, hogy ezekben a napokban még jobban figyeljenek oda a rászorulókra.

Szerencsére egyre több akció, felhívás jelenik meg ebben a témában, akár ezekhez is lehet csatlakozni, de a környezetünkben is találhatunk olyan gyerekeket, vagy családokat, akiknek jól esik a támogatásunk.

A samugazda.hu csapata ebben az időszakban azzal segít, hogy anyagi támogatást nyújt kevésbé ismert alapítványok részére.

Első kiszemeltünk a Fellegajtó Nyitogatók alapítvány (számlaszámuk: 11708104-21454806), akik halmozottan sérült gyermekek támogatását tűzték ki célul.

A poszt célja nem az, hogy saját magunkat jó színben tüntessük fel, hanem, hogy az olvasók figyelmét felkeltsük a téma iránt.

Sok kicsi sokra megy! Segítsünk!

Fel