Esővízhasználat stílusos Tower Stone tartályokkal

A klasszikus esővízhordó továbbra is a legegyszerűbb módja az esővíz felhasználásának. A kerttulajdonos számos stílusos tartály közül választhat ízlés szerint. Ezek nem csak vizuális alternatívát jelentenek, hanem egy ejtőcsőszűrővel kombinálva zárt rendszert alkotnak. A szűrő eltávolítja a durva szennyeződéseket a bejövő vízből. Az esővíz hordó túlcsordulása nem lehetséges a beépített túlfolyó ütközőnek köszönhetően.

Esővíztartály dizájner darabként
A Tower Stone esővíztartály szabadon felállítható esővíz-tárolóként vagy fali tartályként – olyan esővíz-tároló tartály amely feldobja az épület külső megjelenését, minden háztípushoz és minden kerti kialakításhoz illeszkedik.
A Tower Stone esővíztartály egy praktikus és nagyon tágas esővíztartály, jól szegmentált felépítéssel. Az esővízgyűjtő előlapja dekoratív kő motívumú, formája és divatos semleges színe jól illeszkedik a modern építészet irányzataihoz. A termék fedővel ellátott felső nyílással, négy rögzítési ponttal a lefolyócsőhöz és két menetes furattal rendelkezik a vízcsaphoz vagy gyorscsatlakozóval a kerti tömlő felszereléséhez. Ha teljes mértékben ki szeretné használni az összegyűjtött vízben rejlő lehetőségeket, szerelje fel magát további Waterform kiegészítőkkel.

Esővízgyűjtő tartály
500 literes

66.040 Ft

Esővízgyűjtő tartály
350 literes

54.610 Ft

Esővízgyűjtő tartály

Fel